Shopping centar Dalmare slavi 14. rođendan i dariva vas!

Početna stranica / Događanja / Shopping centar Dalmare slavi 14. rođendan i dariva vas!
Shopping centar Dalmare slavi 14. rođendan i dariva vas!

U povodu svog rođendana, centar najboljeg shoppinga i zabave, Dalmare, priprema slavlje koje će trajati od 1. do 15. lipnja. Velika nagradna igra, kolo sreće, dječje radionice, koncert Maje Šuput i vatromet samo su neka od iznenađenja koja vas očekuju…

Kada si tinejdžer, rođendane očekuješ s nestrpljenjem, pa se tako i shopping centar Dalmare dugo spremao za svojih velikih 14! A da to doista bude party za pamćenje, pred vama su dvotjedna fešta i nezaboravna zabava koja će kulminirati 15. lipnja glazbenim vatrometom – koncertom Maje Šuput.

Krenimo od početka – velikom rođendanskom nagradnom igrom. Od 1. do 14. lipnja Dalmare poručuje: račun nam donesi i nagradu kući odnesi! Dovoljno je sačuvati račun od minimalno 100 kuna iz trgovina Dalmare centra, ispuniti kupon koji će se nalaziti na blagajni trgovine te ga pričvrstiti s računima i ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na središnjem trgu Dalmarea. I ne zaboravite prilikom kupnje sačuvati originalni račun jer ćete ga kao sretni dobitnik trebati pokazati. A da sve to vrijedi truda, dovoljno govore odlične nagrade: 10.000 kuna iz Pevec trgovine, 5000 kuna iz Pevec trgovine, 3000 kuna iz trgovina Dalmare centra te čak sedam utješnih nagrada u vrijednosti 500 kuna. Strpljivo očekujte izvlačenje koje će biti 15. 6. u 19 sati.

Ali to nije sve, jer vas 15. lipnja očekuje kolo sreće koje će se vrtjeti do 17 sati. Nemojte propustiti ovu super ponudu, već zaigrajte i osvojite Samsung televizor, usisavač, NutriBullet, aparat za kavu i mnoge druge vrijedne nagrade.

Ne propustite ovu priliku i dođite s nama proslaviti veliki rođendan.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (Narodne novine br. 87/09) i članka 6. stavka 1. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/10) Dalmare Shopping centar, Velimira Škorpika 23, 22000 Šibenik donosi sljedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

« IGRAJ I OSVOJI »

KLASA: UP/I-460-02/18-01/303
URBROJ: 513-07-21-01/18-3

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom «IGRAJ I OSVOJI » je društvo s ograničenom odgovornošću iz Šibenika, OIB: 35920050985.
Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe priređivača, te unapređenja i prodaje proizvoda u njegovim maloprodajnim objektima.

Članak 2.

Nagradna igra održava se u svim maloprodajnim objektima društva Dalmare Shopping centra od 1.06.2018. godine do 14.06.2018.godine.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja Rješenja Ministarstva financija biti će objavljena na našim internetskim stranicama dana 1.06.2018.godine.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji u periodu od 1.06.2018.godine do 14.06.2018.godine, u bilo kojoj prodavaonici priređivača ostvare kupnju, bilo kojeg proizvoda ili usluge zakupnika priređivača u minimalnoj vrijednosti od 100,00kn. Kupci će za kupljeni proizvod/uslugu, dobiti račun kao dokaz o obavljenoj kupnji. Na kupon koji će se nalaziti na blagajni ,potrebno je upisati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu,br.računa, iznos računa i telefon. Kupon s upisanim osobnim podacima, potrebno je pričvrstiti za kopiju računa i ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na središnjem trgu Dalmare Shopping centra. Prilikom kupnje svaki građanin mora sačuvati originalni račun koji će predočiti ukoliko kupon s podacima istog bude izvučen.

Članak 5.

Svaki sudionik u kutiju može ubaciti neograničen broj kupona s različitim brojevima računa.

Članak 6.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.

Fond nagrada sastoji se od:

1. Poklon bona u vrijednosti od 10.000,00 kn iz Pevec trgovine.
2. Poklon bona u vrijednosti od 5.000,00 kn iz Pevec trgovine
3. Poklon bonova u vrijednosti od 6.500,00 kn iz trgovina Dalmare centra.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 21.500,00 kn.

Članak 8.
Javno izvlačenje nagrada održat će se u sjedištu priređivača na adresi Šibenik, Velimira Škorpika 23 , dana 15.06.2018. godine u prisustvu komisije.

Članak 9.

Imena dobitnika bit će objavljena na našim internetskim stranicama u roku od (3) tri dana od dana izvlačenja, a u istom roku dobitnici nagrada bit će telefonski obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Članak 10.

Dobitnici svoje nagrade mogu podići/ostvariti u trgovinama zakupnika Dalmare Shopping centra u Šibeniku, Velimira Škorpika 23 u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku, uz predočenje osobne iskaznice. Imena dobitnika bit će objavljena na našim internetskim stranicama. U slučaju da dobitnik ne preuzme nagradu u gore navedenom roku, priređivač će dobitnika, u roku od 8 dana od dana isteka roka od 30 dana, ponovno obavijestiti o dobitku te će mu odrediti naknadni rok za podizanje nagrade (odrediti rok od 8 do 15 dana od primitka obavijesti, a prema čl. 15. st. 2 Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10)). Ako se dobitnici ponovno ne jave nakon isteka dodatnog roka, gube pravo na nagradu.

Članak 11.

Preuzimanjem/korištenjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem elektroničkih i drugih javnih medija.

Članak 14.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila nagradne igre počinju vrijediti nakon dobivenog odobrenja Ministarstva financija i njihove objave u elektroničkom ili drugom javnom mediju.

Članak 15.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Šibeniku.

DIREKTOR

Anita Antić

Logitip Zagreb montaža