Home / Događanja / 12845
12845

S Dalmareom do zdravlja

Većina bi se složila kako zdrave navike i užurbana svakodnevica ne idu zajedno. “S Dalmareom do zdravlja” uvjerit ćete se u suprotno! U subotu, 16. travnja od 18 sati u shopping centru Dalmare očekuju vas vodeći stručnjaci koji će vam pokazati da svakodnevna tjelovježba i zdrava prehrana nisu nedostižan cilj.

 U zdravom tijelu, zdrav duh dobro je poznata izreka s kojom se svi slažemo ali teže provodimo u djelo. Kako bi se maksimalno olakšao put do usvajanja zdravih navika, Dalmare centar  organizira događanje “S Dalmareom do zdravlja” u  subotu, 16. travnja od 18 sati.

Dalmare tim organizira vježbanje na  glavnom trgu u centru uz vodeće stručnjake za tjelovježbu. Očekuju vas magistri kineziologije Irena Gotovac i Stipe Palinić uz koje ćete moći iskusiti osnovne vježbe za održavanje tjelesne kondicije i kako ih pravilno izvoditi. Tom prigodom moći ćete napraviti dobru djelo za sebe, ali i za one kojima je pomoć najpotrebnija. Dovoljno je na licu mjesta izdvojiti simboličnih 10,00 kn za majicu čiji će se iznos uplatiti Udruzi Aurora. Time ćete pomoći oboljelima s cerebralnom i dječjom paralizom te ostalim tjelesnim invalidima Šibensko – kninske županije.

Osim dobrog djela, za dodatnu motivaciju pobrinut će se DJ  koji će svojom glazbenom pratnjom bodriti sve vježbače na glavnom trgu shopping centra. Kako bi pucali od zdravlja na duge staze,  od sljedećeg tjedna na našoj Facebook stranici krećemo s posebno osmišljenim kolumnama posvećenima zdravoj prehrani i vježbanju. Autori tekstova, magistri kineziologije Irena Gotovac i Stipe Palinić, svaki tjedan će ponuditi mnoštvo savjeta i pokoji trik kako živjeti zdravo i u tome ustrajati.

Zato donesite najzdraviju odluku do sada i dođite 16. travnja u 18 sati u shopping centar Dalmare

Logitip Zagreb montaža